De Kuil

De Kuil bestaat in totaal uit 232 appartementen en eengezinswoningen en circa 520m2 aan commerciële ruimten aan de Paul Krugerstraat. De grote verrassing zie je zodra je naar het binnengebied loopt; een natuurlijke groene vallei.

impressie de kuil

Eigen groene vallei

Aan de buitenzijde is De Kuil statig door haar stedelijke uiterlijk met de fraaie bruinrode bakstenen in diverse metselverbanden. Maar achter de buitenzijde kom je in een hele andere wereld terecht. Een natuurlijke groene vallei zonder auto’s, een duurzame oase middenin de stad. De groene inrichting vormt samen met de gebouwen één ecosysteem, waardoor de flora en fauna in de stad wordt versterkt. Een fijne plek voor jou om te ontmoeten en gezellig samen koffie te drinken, waar je kunt ontspannen en kinderen veilig kunnen spelen.

impressie de kuil

Energiezuinige woningen

Welke woning je straks ook kiest, alle woningen in De Kuil zijn klaar voor de toekomst. Daardoor zijn ze comfortabel en zeer energiezuinig, dat scheelt jou in de maandlasten. Ook heeft elke woning een buitenruimte in de vorm van een privé tuin, privé terras, eigen balkon of toegang tot een collectieve tuin. En door het gebruik van groen creëren we privacy. Vanuit bijna alle woningen is er zicht op de groene vallei.

impressie de kuil

Appartementen

De Kuil bestaat uit appartementen in de koopsector en de middeldure huur. De appartementen zijn gelegen aan de Paul Krugerstraat en de Brede Hilledijk. De appartementen zijn er in verschillende formaten, het merendeel heeft een woonoppervlakte tussen de circa 50 m2 en 95 m2 woonoppervlakte. Er zijn ook enkele uitschieters met woonoppervlaktes tot 144 m2. Liever wat anders dan een eenlaags appartement? Dat kan! Er worden ook een aantal maisonnettes gerealiseerd in De Kuil.

Doordat er binnen het project collectieve fietsenbergingen aanwezig zijn, heb je je eigen privéberging beschikbaar voor jouw eigen spullen en staat de fiets niet in de weg.

impressie de kuil

Eengezinswoningen

De eengezinswoningen komen op vier verschillende plekken in De Kuil: aan beide zijde van de groene vallei, aan de Brede Hilledijk en aan de Jacominastraat. Deze woningen hebben 3 of 4 woonlagen en de woonoppervlaktes variëren tussen de 100 m2 -140 m2. Ook heb je in De Kuil voldoende slaapkamers, namelijk 3 of 4. Er zijn straks diverse indelingen mogelijk zodat jouw nieuwe thuis past als een warme jas. Zo zijn er ook mogelijkheden voor bijvoorbeeld een kantoor op de begane grond van jouw woning.

Elke eengezinswoning heeft één privé parkeerplek in de stallingsgarage. Fietsen kunnen in de collectieve fietsenberging worden gestald, waardoor je privéberging vrij blijft voor jouw andere spullen.

Dit project delen?

Deel dit project met familie en vrienden via Whatsapp

Deel via WhatsApp

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.